martes, 5 de enero de 2016

El Patge Reial al barri de Mas Enlaire

Per tercer any consecutiu el patge real del barri de Mas Enlaire (Blanes) muntat a cavall.

Va arribar al seu tron muntat a cavall una vegada que va realitzar una cercavila pels carrers de la població.

La cercavila va començar a la plaça Onze de Setembre per continuar per l’Avd. La Pau, carrer Sebastian Llorens, Anselmo Clavé, Rambla J.Ruyra, Pep Ventura i Jaume I, finalizant el recorregut a la Plaça del Mercat Blanes, lloc on tenia instal·lat el seu tron.

El Patge Reial, durant el recorregut va estar acompanyat per la banda de música del col·legi Santa María de Blanes, que anava interpretant diferents cançons nadalenques.

El moment més emocionant es va poder viure amb l'arribada del patge a la plaça del mercat, on ja l’esperaven nombrosos infants acompanyats dels seus pares, podent-se veure rostres entre la sorpresa l'alegria i l’il·lusió.

Els petits entusiasmats van esperar pacientment per poder lliurar al patge la seva carta dirigida als reis mags. Per la seva banda, el patge va obsequiar amb caramels a tots els nens i es va fotografiar amb tots aquells que van voler immortalitzar tan feliç moment.

El nostre més sincer agraïment a: Ajuntament de Blanes (departament de Promoció de la Ciutat, participacio ciutadana, informàtica, policia local i Nora) per la seva col·laboració per tal de facilitar l’event, a Passatge Perruquers i Silvia que han contribuït al maquillatge, Tere que al costat de la junta de l’AV Mes Enlaire ha col·laborat en la decoració del tron reial, així com Grup Carrera, Totpint-Flocem, Flors Carmen, Club Hipic Vidreres, Can Bassols, Impermeabilitzacions I Reformis Enric Sol, Xacurteria Selecta La Bellota, Finques Rabassa, i Mercat Blanes, sense la col. laboració de tots ells, no hagués estat possible aquesta emotiva activitat. MOLTES GRÀCIES









No hay comentarios:

Publicar un comentario