domingo, 21 de junio de 2015

LES FESTES DEL BARRI MAS ENLAIRE 2015

El nostre més sincer agraïment a ÀUDIOSELVA pel seu gran treball realitzat durant les festes del barri, la seva responsabilitat i professionalitat en el treball són la seva targeta de visita.

També volem agraïr al Cafè de Palafolls, a l'Ajuntament de BLANES (depart. de Serveis Municipals, Informàtica, Educació, Participació ciutadana, Policia Local, Rafa (BTM), directores de l'escola Sa Forcanera i de radio Blanes, Antonio del programa Raices, Els Truc de l’Agrupament Escola i Guia Pinya de Rosa, a Rafa López i Giselle, Elsa (del Talleret de Blanes), a l’Escola de Dansa Daina i l'Associació de Dansa Elance, lampistería Jucan i a la resta de col·laboradors. Entre tots han fet possible que les nostres festes hagin estat un rotund èxit, sense l'ajut de tots ells hagués estat impensable l'organització.

Finalment donem les gràcies a tots els veïns i les persones que heu vingiut de fora, vosaltres heu estat una part molt important d’aquest èxit. I als veïns més propers demanem disculpes per les molèsties que s'hi hagin produït.
MOLTES GRÀCIES A TOTHOM
LA JUNTA DE L’AV MES ENLAIRE.

Fotos 1 y 2 : Concert de D`LUJO el divendres 12 de juny al barri de Mas Enlaire.
Fotos 3 y 4: Master class de zumba i hip hop amb Rafa López i Giselle.
Fotos 5 y 6: Sardinada popular. Gaudint de la companyia de nostres veïns.
Fotos 7 y 8: Elsa de "El talleret de Blanes". Va tenir ocupats als nens/es durant els matins del dissabte i el diumenge amb els seus mágnifics tallers de pintura i material reciclat.
Foto 9: La xocolatada. Es van repartir més de 150 racions de xocolata i croissants entre totes les persones que es van apropar.
Foto 10: Els nens/es van quedar encantats amb l'actuació del mag Dodo.
Foto 11: Mitjançant la petició que es va realitzar d'Alcaldia, a requeriment de l'AV MAS ENLAIRE, el departament de DIPSALUD també va voler tenir presencia a les festes, donant informació importantíssima del funcionament del DESFIBRIL·LADOR (DEA) a petits i grans. A algunes de les fotografies es pot observar la gran atenció que presten els més petits a les instruccions que se'ls hi donava.
Fotos 12 y 13: Els Truc de L'agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa que també es van unir a la festa del nostre barri realitzant jocs infantils. Destaquem un mural de pintura que van fer els nens/es pel seu gran significat.
   Foto: 14 Els inflables.
Fotos :15 y 16. L'Escola de Dansa Daina i Associació de Dansa Élancé ens va oferir un espectacle d'hip-hop i master class de ritmes llatins.
Fotos: 17 y 18: Santi al Natural fa vibrar al públic amb la seva actuació.
Fotos: 19 y 20: La pista esportiva de plaça Onze de Setembre, va quedar petita per escoltar el concert de tribut a Mecano a càrrec de Heróes de la Antartida.



No hay comentarios:

Publicar un comentario